BAĞ-KUR SSK memur emeklisi ve EYT’liye müjde! Son dakika 3 gün içinde 10 bin TL ödeme almak için hemen başvurun!

Emekli SSK, BAĞ-KUR, memur ve EYT (Erken Emeklilik) faydalanıcılarına müjde! Önümüzdeki iki gün içinde başvuran tüm emeklilere 10.000 TL ek ödeme yapılacağına dair yeni bir duyuru yapıldı. Bu sınırlı süreli bir tekliftir, bu yüzden bu fırsatı kaçırmadığınızdan emin olun.

EYT Kanunu’nun kabulü, asgari emekli maaşının da 7500 TL’ye yükselmesine neden oldu. Sonuç olarak, emekli maaşlarındaki artış, bankaları harekete geçirmiş ve aralarında tanıtım rekabeti yaratmıştır. Bir banka tüm emeklilere bu fırsattan yararlanmaları için son bir çağrıda bulundu. Son başvuru tarihinden önce başvuru yapanlar, Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan binlerce TL ödeme alacak. 10.000 TL emekli maaşı kampanyasından yararlanmak için üç gününüz kaldı.

EYT Yasası ve asgari emekli maaşındaki artış, promosyon tekliflerini canlandırdı. EYT Yasası’nın kabul edilmesi, milyonlarca EYT hak sahibi için emeklilik fırsatı yarattı. Emeklilik başvurusunu Mart ayında yapanlar, ilk emeklilik ödemelerini Nisan ayında alacaklar. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde asgari emekli aylığı ve emekli ikramiyesinde artış açıklamıştı. Bu gelişmelerin ardından bankalar promosyon ödemelerini devreye aldı.

EYT Kanunu’nun çıkması ve emekli maaşındaki artış, bankalar arasında terfi rekabetinin artmasına neden olmuştur. Artan promosyon tutarlarına Türkiye’nin Finans Katılım Bankası da eklendi. Bu banka, emekli maaşını bankasına taşıyan emeklilere 10.000 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuyor.

Tüm emeklileri etkileyen son açıklama Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan geldi. Bankanın yaptığı açıklamaya göre 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek olan promosyon fırsatları güncellendi. Banka, emekli maaşını üç yıl süreyle değiştiren emeklilere verilecek ek ödemeleri belirledi. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın emekli maaşı tutarına göre sunduğu güncel promosyon ödemeleri aşağıdaki gibidir:

3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlar için 3.500 TL.
Emekli maaşı 500 TL ile 7.499 TL arasında olanlara 5.000 TL.
Emekli maaşı 500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 6.500 TL.
10.000 TL ve üzeri emekli maaşı olanlar için 7.500 TL.
Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli maaşını 3 yıl bankada tutmayı taahhüt edenlere 7 bin 500 TL net promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca en az iki otomatik ödeme talimatı verenler sürpriz ödeme alacak. Türkiye’nin Finans Katılım Bankası, otomatik ödeme talimatı karşılığında promosyon hediyesi olarak fazladan 2.000 TL veriyor.

PaYLaŞşşş