3600 ek göstergede

3600 ek göstergede

3600 ek göstergede bütçe çalışması sonlandı, kapsam belirlendi

hazine ve Maliye Bakanlığı kamu çalışanlamış olurının refahını arttırmak için lüzumlu bütçe çalışmasını tamamlamış oldu. Çalışma Bakanı bilgin ve gömü Bakanı Nebati’nin saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu düzenleme, polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarındaki kamu personelini kapsayacak.
Hazine ve Maliye Bakanlığı kamu çalışanlarının refahını arttırmak için lüzumlu bütçe çalışmasını tamamlamış oldu. Bugün saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuan düzenleme, polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarındaki kamu personelini kapsayacak.

3600 ek göstergede
3600 ek göstergede

Kamu görevlilerinin çalışırken maaşlarını, emekli olduklarında ikramiye ve aylıklarını belirleyen en önemli kalemlerden önde gelen ek gösterge rakamları unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık gösteriyor. Ek gösterge yükseldikçe emekli aylığı ve emekli ikramiyesi sayıı da yükseliyor.

2 BAKAN SAAT 14’TE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNDU
Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Vedat bilgin ile hazine ve Maliye Nureddin Nebati saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3600 ek gosterge çalışmasını sundu.

‘NE vakit UYGUN GÖRÜRSE AÇIKLAYACAK’
Çalışma ve toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat alim mevzuya ilişkin “3600 ile ilgili her şey hazır. Bugünkü görüşme bu kapsamda olacak. Cumhurbaşkanımız ne zaman uygun görürse açıklayacak.”

PaYLaŞşşş