2022 EYT son dakika haberleri… EYT çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

 2022 EYT son dakika haberleri... EYT çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Yaş şartı nedeniyle emeklilik işlemleri başlamayan binlerce EYT’li Bakan Bilgin’den gelen son açıklamaya yöneldi. Önümüzdeki günlerde yeni adımların atılacağının anlaşıldığı açıklama sonrasında gözler gelecek resmi açıklamalara çevrilecek. İşte süreçte son durum ve Bakan Bilgin’in açıklaması…

EYT ÇIKACAK MI, SON DURUM NE? BAKAN BİLGİN DUYURMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in açıklamasında 3600 ek gösterge meselesinin tamamlanmasının ardından “Sözleşmeli meselesi, EYT meselesi de var. Bunlar dosya dosya hepsi önümüzde.” ifadelerini kullanmıştı. Bu kapsamda ilerleyen günlerde EYT ile ilgili yeni adımların atılması bekleniyor.

AKBAŞOĞLU DA EYT AÇIKLAMASINDA BULUNMUŞTU

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” açıklamasını yapmıştı. EYT’lilerle ilgili olarak da Akbaşoğlu “EYT’li kardeşlerimizle ilgili ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız” ifadelerine yer vermişti. Bu kapsamda EYT’lilere ilişkin yıl bitmeden çözüm formüllerinin masaya gelmesi bekleniyor.

SON DAKİKA: Bakan Bilgin’den ‘zam’ açıklaması! Temmuz ayını işaret etti…


PaYLaŞşşş