1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var

1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var
1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var

İskoçya’da Peter McGuire, isimli 21 yaşındaki genç 1993 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Aradan geçen 30 yılda ailesiyle hiçbir temasa geçmeyen Peter, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu gelişme İngiliz basınında kısa sürede gündem oldu.

30 yıl geçmesine rağmen sır olayı araştırmaya devam eden dedektifler, konuyu henüz aydınlatmayı başaramadı. Ancak dün üst düzey bir dedektif, basına verdiği demeçte, Peter’ın hayatta olduğuna inandığını söyledi.

Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

Açıklamanın gündem olması üzerine İskoçya Polisinden Baş Müfettiş Kelly McEwan Peter’ın hayatta olması halinde kendileriyle temasa geçmesini ve bu görüşmenin onun isteği doğrultusunda gideceğini belirterek şöyle dedi:

‘Peter’la onun durumu hakkında konuşup iyi olduğunu belirlemek istiyoruz. Dilerse görüşmemiz gizli kalabilir. Kimseye onun hakkında bir açıklama yapmayız. Dava 30 yıldır sürüyor, Peter’ın öldüğüne dair bir kanıt bulunmadıkça da soruşturma devam edecek’

ARABASI BULUNDU KENDİ ORTADA YOK

1993 yılında ortadan kaybolan Peter, en son Dunfermline’daki Carnegie Yüzme Havuzundan çıkarken görüldü. Bir süre kendinden haber alamayan yakınları polise haber verince genç adamın arabası Forth Road Köprüsü yakınında bulundu, ancak Peter’dan herhangi bir iz yoktu.

Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Vakayı gören doktorlar şaşkına döndü

İskoçya polisi yaptığı ayrı bir açıklamada ise Peter’ın adını ve doğum tarihini kullanan bir adamın Kasım 2016’da Hastings, Doğu Sussex’teki bir evsizler barınağına başvurduğunu söyledi. Ancak polisler o kişinin Peter olup olmadığını belirleyemeden adam ortadan kayboldu.

AİLESİ HALA UMUTLU

Öte yandan Peter’ın anne ve babası Peter kaybolduktan bir süre sonra vefat etti. Geride kalan akrabaları ise onun döneceğinden hala umutlu. Aileden geçmiş yıllarda yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

‘Peter sen hayatımızın en eksik parçasısın, acımız hiç dinmedi. Hepimiz seni seviyor ve endişe ediyoruz. Lütfen bizimle temasa geçme gücünü kendinde bul. Hayatımızın bir parçası olmanı çok istiyoruz’

Pes dedirten olay! 70’lik amca, 28 yaşındaki geliniyle evlendi
PaYLaŞşşş

Yorumlar kapalı.