Ünlü oyuncu Müjgan Ağralı hastanelik oldu! Müjgan Ağralı kimdir?

Bir döneme damgasını vuran ve uzun yıllar boyunca ekranlarda yer alan Bizimkiler dizisinde Mine karakterine can veren usta oyuncu Müjgan Ağralı, köpeğine bir kedinin saldırması nedeni ile görünmez bir kaza yaşayarak hastanelik oldu. Kötü haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

Akay, “Kendisine anne dediğim, 90’lı yılların efsane dizisi Bizimkiler’in Mine’si usta oyuncu Müjgan Ağralı, köpeğini gezdirirken görünmez bir kaza geçirdi. Yavruları olan bir kedi Müjgan annemin köpeğine saldırdı. O da köpeğini kurtarmaya çalışırken ayağı kaydı ve çok kötü bir şekilde düştü.

Hastanelik olan canım Müjgan annemin yüzü, gözü şiş ve çok şiddetli ağrıları var. Ayrıca omuzunda oluşan hasar nedeni ile tedavi görüyor. Kendisine acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullanarak 90’lı yıllarda dizi setinde Müjgan Ağralı ve Ercan Yazgan’la çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

MÜJGAN AĞRALI KİMDİR?

27 Haziran 1950 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Müjgan Ağralı, 1966 yılında Yılmaz Güney ile birlikte başrol oynadığı Kovboy Ali filmiyle sinemaya başladı ve birçok filmde oynadı. Bizimkiler dizisinde oynadığı “Mine” karakteriyle ün yapan Ağralı, en son 2008 yılında Ateşle Barut isimli dizide rol aldı.

Rol aldığı diziler:

Ateşle Barut

Bebeğim

Size Baba Diyebilir miyim?

Büyük Umutlar

Hayat A.Ş.

Başımıza Gelenler

Oğlum Adam Olacak

Yazlıkçılar

İnsanlar Yaşadıkça

Bizimkiler

Perihan Abla

Rol aldığı filmler:

İnce Memet Vuruldu

Olmaz Böyle Şey

Ne Hakem

Yemen’de Bir Avuç Türk

Gönül Meyhanesi

İntikam Yemini

Zorro’nun İntikamı

Zorro Kamçılı Süvari

Yaralı Kalp

Yalnız Adam

Tarkan Camoka’ya Karşı

Ringo Vadiler Aslanı

Ebu Müslim Horasani

Yağmur Çiselerken

Bizansı Titreten Yiğit

Kovboy Ali

PaYLaŞşşş